Bejelentés


Belgyógyászati magánrendelő Változtassa meg életét velünk!

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.


Üzenőfal


Név:

Üzenet:Szavazás
 

                                  

Nem kell együtt élnie krónikus betegségének fájdalmas, kellemetlen tüneteivel!

Mi szelíd gyógymódokkal gondoskodunk Önről. 
Törődve teste és lelke kívánságaival.


Orvosaink által alkalmazott nagy hatékonyságú  EAV diagnosztikai eljárásnak köszönhetőentisztázni  tudjuk évek óta tartó krónikus betegségének ( pl. allergia, migrén, hüvelygomba, reflux)okát.

Meg tudjuk állapítani, hogy szervezetében  hol fordulnak elő gyulladásos gócok, és melyek azok a kórokozók ( baktérium, vírus, gomba), amelyek a hosszú ideje fennálló panaszait okozzák.

A vizsgálat során a teljes szervezet állapotfelmérését elvégezzük, melynek során meghatározható, mely szervek, illetve szervrendszerek működése nem megfelelő.

Az eltéréseket már a korai stádiumban is ki tudjuk mutatni, amikor még komolyabb tünet nem jelentkezik, és egyéb orvosdiagnosztikai eljárással még szinte semmi-nemű elváltozás nem észlelhető.

A rendelkezésünkre álló modern orvosi technika segítségével  személyre szabottan tudjuk meghatározni azokat a homeopátiás, izopátiás szereket, Schüssler-sókatmelyek segítségével mellékhatások nélkül tudjuk helyreállítani a szervezet megbomlott egyensúlyát, és felszámolni a gyulladást okozó kórokozókat.                           

A már régóta gyógyszerrel kezelt betegeknél, a gyógyszerek  mennyiségének csökkentése, illetve elhagyása, a betegség javulásának megfelelően, szakorvosi kontroll mellett fokozatosan történik.

Kineziológiai szakrendelésünkön feltárhatók a betegségek hátterében álló mélyebb lelki okok. A kezelés során alkalmazott Bach-virágterápia segít az egyensúly helyreállításában.

 

Mit jelent számunkra a gyógyítás?

"Naprakész tudással és empátiával gyógyítani"
 
A tüneteket úgy tekintjük, mint a test gyógyulásra való törekvését, a tüneteket nem elnyomjuk a kezelések során, hanem az okokat kezeljük.

Rendelőnkben holisztikus szemlélettel gyógyítjuk betegeinket.

Az EMBER-t a maga valóságában és egészében tekintjük, és a test, a lélek és a szellem egységében kezeljük.

A beteg egész személyével foglalkozunk, nem a betegséget gyógyítjuk, hanem a beteget.

Nem csak a vizsgálati eredményeket tartjuk döntőnek a kezelés során, hanem fontos számunkra a betegek által adott információ, hogyan ítéli meg saját állapotát.

A kezelések során a szervezet öngyógyító folyamatát segítjük elő természetes gyógymódok alkalmazásával.  

A terápia során nagy hangsúlyt fektetünk az egészséges életmód kialakítására és a betegségek megelőzésére.

www.aximedica.hu

 
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!